Primul documentar al trilogiei ‘”Niascharian”, film dedicat celei mai vechi scrieri din lume si continuitatii sale ca si scriere sacra pe parcursul a cca. 8 milenii in teritoriul actual al Romaniei. „Niascharian – Sa Renastem” prezinta artefacte in premiera, unele la prima filmare, cum sunt Amuletele de la Tartaria, Tablitele din plumb din Tezaurul de la Sinaia, Codex Rohonczi, Biblia lui Wulfilla, Gresia de la Cosauti etc.


http://daniel-roxin.ro/


NIASCHARIAN – Un film extraordinar în care savanții străini confirmă că prima scriere din lume este cea de la Tărtăria. Trebuie să îl vezi!


 


http://www.identitatea.ro/niascharian-un-film-extraordinar-care-savantii-straini-confirma-ca-prima-scriere-din-lume-este-cea-de-la-tartaria/


 

 

http://televiziuneaelevilor.ro/wp-content/uploads/2016/10/dacia1.jpghttp://televiziuneaelevilor.ro/wp-content/uploads/2016/10/dacia1-150x150.jpgtveadminUncategorizedPrimul documentar al trilogiei ''Niascharian', film dedicat celei mai vechi scrieri din lume si continuitatii sale ca si scriere sacra pe parcursul a cca. 8 milenii in teritoriul actual al Romaniei. 'Niascharian - Sa Renastem' prezinta artefacte in premiera, unele la prima filmare, cum sunt Amuletele de la Tartaria,...Proiect al asociatiei "Romania Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual International"