Cristi Danilet – Chiar acum, in direct de la CSM pe site-ul www.csm1909.ro se transmite audierea judecătorilor care vor să devină judecători la curtea supremă. Sunt 12 candidaţi pentru secţia de contencios adminsitrativ unde sunt 4 locuri vacante.
Maine audiem candidatii pentru sectia penala a ICCJ.

Pot ajunge in aceasta functie judecatorii si procurorii care au minim 15 ani vechime, trei evaluari de foarte bine, nu au fost vreodata sasnctionati disciplinar, Concursul consta in: a) o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidaţi sau care privesc activitatea acestora; b) un interviu susţinut în faţa Plenului CSM cu privire la integritate; c) o probă scrisă, cu caracter practic.
live csm 1
http://televiziuneaelevilor.ro/wp-content/uploads/2015/05/live-csm-1.jpghttp://televiziuneaelevilor.ro/wp-content/uploads/2015/05/live-csm-1-150x150.jpgtveadminUncategorizedCristi Danilet - Chiar acum, in direct de la CSM pe site-ul www.csm1909.ro se transmite audierea judecătorilor care vor să devină judecători la curtea supremă. Sunt 12 candidaţi pentru secţia de contencios adminsitrativ unde sunt 4 locuri vacante. Maine audiem candidatii pentru sectia penala a ICCJ. Pot ajunge in aceasta...Proiect al asociatiei "Romania Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual International"